OUDERLOGIN
OUDERLOGIN

Team

Passie voor wat we doen

Professionaliteit in begeleiding is voor iedere kinderopvanginstelling essentieel. Het is noodzakelijk dat pedagogisch medewerkers niet alleen een beroepsgerichte opleiding hebben afgerond, maar ook beschikken over de juiste vaardigheden en houding.

Daarnaast is het belangrijk dat medewerk(st)ers in de kinderopvang passie hebben voor het werk dat ze doen en er dus intensief mee bezig zijn. Van onze medewerk(st)ers mag u dan ook veel verwachten. Alle pedagogisch medewerkers zijn gediplomeerd en hebben een diploma op minimaal SPW-niveau.

Invalleidsters en stagiaires

Op iedere groep werken we met een vast team van medewerkers en met een aantal vaste invalleidsters. Wij vinden dit belangrijk, omdat zo de continuïteit op het kindercentrum gewaarborgd blijft en de kinderen zich veilig voelen bij de vaste pedagogisch medewerkers. Ook tijdens de ochtend, pauze en aan het eind van de dag is er een vaste pedagogisch medewerker aanwezig op iedere groep.

Daarnaast werken wij met stagiaires van verschillende opleidingen die bij ons praktijkervaring opdoen. Er zijn geregeld stagiaires van de opleiding Pedagogisch Werk. Voor de inzet van stagiaires hebben we een apart beleid welke op kantoor in te zien is.

Ouders kunnen op de whiteboards op de groep zien wie er op die dag werkt en welke activiteiten die dag zijn aangeboden of ondernomen.

Opmerkingen & Klachten

Wanneer u klachten, opmerkingen of ideeën over verbetering van onze werkwijze heeft, dan horen we dat graag. Met uw reacties kunnen we onze service nog beter op onze klanten afstemmen. Aarzel dus niet om hiervoor contact met ons op te nemen!

Over kleinigheidjes betreffende de begeleiding of verzorging van uw kind kunt u het best direct met de betreffende leidster overleggen. De leidsters houden graag rekening met eventuele bijzonderheden van uw kind.

Werk & Stage

Kindercentrum Caleido Kidzz groeit. Om aan deze groeiende vraag te kunnen voldoen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons willen komen versterken en mee willen bouwen aan het succes van Kindercentrum Caleido Kidzz.