OUDERLOGIN
OUDERLOGIN

Voorschoolse Educatie bij Caleido Kidzz (2 tot 4 jr.)

Caleido Kidzz

Ontdek de voordelen van voorschoolse educatie bij Caleido Kidzz en bereid je kind voor op een succesvolle start op school.

Waarom kiezen voor ons programma?

📚 Focus op Educatie: We leggen de nadruk op educatieve activiteiten die de fundamentele basis leggen om elk kind voor te bereiden op de basisschool.
🤝 Ouderbetrokkenheid: We betrekken ouders actief bij het leerproces, zodat de overgang naar de basisschool soepel verloopt.
🌟 Leerzame Spelletjes: Door middel van speelse activiteiten leren kinderen op een natuurlijke en plezierige manier.

 

Hoe bereiden we kinderen voor op school?

  1. 🎓 Educatieve Modules: Onze gestructureerde modules richten zich op essentiële vaardigheden zoals taal, rekenen, motoriek en met elkaar omgaan
  2. 👨‍👩‍👦‍👦 Team van Professionals: Ons toegewijde team van pedagogisch medewerkers staat klaar om elk kind te begeleiden op hun unieke leerreis.
  3. 💫 Diversiteit in Leren: Onze aanpak omvat diverse leermethoden om aan te sluiten bij de unieke behoeften van elk kind.

Bij Caleido Kidzz begrijpen we dat elk kind uniek is. Daarom passen we ons onderwijs aan om aan te sluiten bij de individuele behoeften en interesses van elk kind, zodat ze met vertrouwen de basisschool instappen. Wil je dat jouw kind klaar is voor school?

Ontdek de voordelen van voorschoolse educatie bij Caleido Kidzz! Kom gerust langs voor een rondleiding of neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.